Aktuellt


Ny lansering på Systembolaget

Den 1 september hade VD Wines äran att få lansera ett nytt vin i Systembolagets Små partier. Det är Ak Bastau Prima från Arba Wine i Kazakstan som numer står och glänser på hyllorna. Auxerrois, Riesling, Chardonnay och Gewürtztraminer är en ovanlig blandning som dock ger en väldigt fin bouqet och en frisk smak i... Läs mer »

Lansering på Systembolaget!

Fredagen den 14 februari är vi glada att se vår nästa lansering i Systembolagets Små Partier. Den här gången är det Apremont 2018 från Domaine des 13 Lunes. Deras 100% Jacquère produceras på Alpernas sluttningar på omkring 500 meters höjd. Helt naturligt producerat och utan tillsatser men trots det så otroligt elegant och snyggt. Ni... Läs mer »

Nana Omakase X VD Wines X Champagne Boever

Den 31 mars har vi det stora nöjet att få vara med och arrangera en storslagen vinproducentsmiddag hos Nana Omakase i Stockholm. Kvällen till ära kommer Anne-Sophie som driver Champagne Pierre Boever et Fils och guidar gästerna genom en specialmeny tillsammans med Jonas Bokedal som driver Nana Omakase. Endast ett fåtal platser finns tillgängliga och... Läs mer »

Clos des Jarres i Sverige!

Den 27-29 november har vi det stora nöjet att få välkomna Vivien Hemelsdael från Clos des Jarres i Minervois när han kommer på besök till Stockholm. Under dagarna kommer han presentera sina viner på Gute Grill, Savant Bar och Urban Delis Post Bar. Håll ögon och öron öppna för mer info!

Vinprovning i Västerås

Torsdagen den 24 oktober har alla vinintresserade möjlighet att upptäcka ovanliga och väldigt goda viner. Då har vi nämnligen nöjet att få presentera ett urval av våra kazakiska och polynesiska viner på Officershuset i Västerås. Gå in och besök deras hemsida för att läsa mer och boka er platser!